ŞİFA YOLUNDA BİR ADIMDA SARIOĞLAN OLDU

Okulumuz   bünyesinde  hazırlanan Şifa Yolunda Bir Adımda Sen Ol   projesi kapsamın  da ; Spinal Musküler Atrofi olarak adlandırılan (SMA)  hastası Hasan ÇINAR SÜLÜM   için ilçemiz sınırları içerisinde bulunan okullarımız başta olma üzere tüm kamu kurum kuruluşlarına, Hasan ÇINAR SÜLÜM  adına ailesi tarafından hazırlanan 2500 adet yardım zarfı   dağıtıldı .Gönüllü  öğretmenler tarafından   ilçemiz deki her okul , her sınıf ve kamu kurumlari tek tek ziyaret edildi  gerekli bilgilendirmeler yapıldı  ve  sonraki günlerde  dağıtılan  yardım zarfları tek tek toplandı.Tamamen gönüllük esaslı olmak üzere  yapılan 60.127,48  Türk Lirası bağış  16.12.2022 tarihinde  Hasan ÇINAR SÜLÜM   için  açılan resmi banka hesabına aktarıldı. Bir çok  gönüllü SMS ve IBAN a göndermek  süreti ile harici yardımda bulunmuşlardır.