OKUL EVDE BAŞLAR

''Okul Evde Başlar '' isimli veli kitap okuma yarışmamı sonuçlandı

Merkez Fatih ilkokulu olarak  velilerimize yönelik ‘’AİLEM  BENİM İÇİN OKUYOR ‘’ temalı kitap okuma projemiz tamamlandı. Günümüzde anne ve babalar, artık geleneksel çocuk yetiştirme yöntemlerinin yetersizliğinin bilincindedirler. Bu durum anne babaları "en sağlıklı eğitim koşulları" konusunda  arayışa yönlendirmektedir. Bizlerde  ailelerimize yardımcı olmak adına böyle bir çalışmayı kendimize görev bildik ve öğrencilerimiz için velilerimizi okumaya  teşvik etmeye kara verdik.  Şu ana kadar çocuk psikolojisi alanında Türkiye’de en çok okunan kitaplardan biri olan OKUL EVDE BAŞLAR kitabını velilerimize ulaştırdık. Dr. Fatih KALKINÇ ın kaleme aldıgı bu kitap  velilerimize  sadece "Yetkili" değil, aynı zamanda "Etkili" ebeveyn olmanın yollarını  açmış ve çocuklarınıza karşı daha çok sevgi ve tahammül sahibi olamamızı sağlamıştır.Gelişen ve değişen dünyaya uyum sağlayan bireylerin yetişmesinde değerli ailelerimiz yeni roller üstlenmiştir.

Okulumuzda 12.04.2023 tarihinde yapılan yazılı sınavımızda 1.Nefiye ÖRNEK, 2. Gülbahar BAYRAKLI,3. Hatice YILDIZ olmuştur. Dereye giren velilerilerimiz ödüllerini projemizin merkezinde bulunan kendi öğrencilerinden aldınlar. Plaket törenimize katılamayan Hatice YILDIZ in ödülü kızı Betül YILDIZ a  teslim edilmiştir. OKUL EVDE BAŞLAR isimli kitabımız okuyan ve yarışmamıza katılan velilerimize teşekkürederiz.

17-04-202317-04-202317-04-2023